Rengasvalitsin

Löydä rengasvaihtoehdot, hinnat ja varaa asennusaika.

Rengasvalitsin on loistava apu rengasvalinnoissasi. Syötät valitsimelle autosi rekisterinumeron ja se kertoo autoosi sopivan rengaskoon ja -profiilin sekä nopeusluokan ja kantavuusvaatimuksen. Valitsin kertoo tarjolla olevien rengasvaihtoehtojen hinnat paikalleen asennettuina. Rengasvalitsimella voit myös varata itsellesi sopivan renkaanvaihtoajan. Helppoa vai mitä?

Voit hakea renkaita koon, hinnan sekä sen mukaan, ovatko kyseessä nasta, kitka- vai kesärenkaat. Renkaiden hinta sisältää vaihdon kustannukset valitsemassasi liikkeessä sisältäen myös rengaskierrätysmaksun.

Kun olet löytänyt ja valinnut oikeat renkaat, voit varata asennusajan. Samalla voit valita myös muita rengas- tai huoltopalveluita. Kaikki kätevästi yhdellä kertaa.

Rengasvalitsimella löydät oikeat renkaat, hinnat ja varaat myös asennusajan.

Avaa Toyota-rengasvalitsin Kysy lisätietoa huoltoneuvojalta

Rengasasiantuntijoillamme on tietoa ja kokemusta.

Markkinoilla on runsaasti eri rengasvalmistajia. Samaan automalliin on tarjolla erikokoisia ja -profiilisia renkaita. On vain tiedettävä, mitä haluaa? Yksi arvostaa pitoa, toinen kestävyyttä, kolmas taloudellisuutta. Rengasasiantuntijamme kuuntelee toiveitasi ja osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeesi täyttävät renkaat.

Toyota-autoihin suosittelemme mm. seuraavia rengasmerkkejä: Bridgestone, Continental, Nokian, Barum, Firestone ja Seiberling 

Takaisin sivustolle

Sivuhaku