Toyota-merkkihuolto

Merkkihuolto on paras paikka autollesi.

Toyota-merkkihuolto on keskittynyt vain Toyota-autoihin ja mekaanikkomme tuntevat autosi parhaiten. Toimimme yhteistyössä maahantuojan kanssa ja meillä on Toyotaan koulutettu henkilöstö, parhaimmat laitteistot sekä uusin tieto autolle tehtävistä toimenpiteistä. Kun huollatat autosi meillä, voit olla varma, että autosi on luotettava matkakumppani. Havaitset myös, että huollon ja korjausten hinta on erittäin kilpailukykyinen.

Toyota-merkkihuollolla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Tervetuloa.

Toyota-merkkihuolto on keskittynyt vain Toyota-autoihin ja meillä autostasi huolehtivat asiantuntevat huoltoneuvojat sekä ammattitaitoiset mekaanikot. Huoltohenkilöstömme on koulutettu Toyotan omassa, jo 40 vuotta toimineessa ammattikoulussa. Jatkuva koulutus on tärkeää autojen nopean kehityksen ja uusien automallien markkinoille tulon vuoksi.

Toyotan merkkihuolloilla on tutkimusten mukaan kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. Huollon korkeasta laadusta ja palvelutasosta kertovat myös menestyminen eri lehtien tekemissä huoltovertailuissa. Ne osoittavat, että vain yhteen merkkiin keskittyvä Toyota-merkkihuolto tuntee ja huoltaa autosi parhaiten. Samaa viestiä kertoo myös Toyotan menestys katsastustilastoissa.

Merkkihuollossa Toyotasi huolletaan asiantuntevasti ja saat vastinetta rahoillesi. Voit olla varma, että autoon asennetaan vain aitoja Toyota-varaosia ja että auton kunto ja laatutaso säilyvät alkuperäisellä, korkealla tasolla.

Takaisin sivustolle

Sivuhaku